Megyeri híd nyíltnap Fényshow

2008. szeptemberében került megrendezésre az átadás előtt álló Megyeri M0-s híd nyílt napja. Melyen a nap végén a látványos tüzijáték elemekkel tarkított fény- és lasershow szórakoztatta az nézőközönséget. Cégünk végezte a teljes fénytechnikai kivitelezést. Részletes adatokat talál a show tecnikai fővállalkozójának az AVAdvice kft. weboldalán.

  Köröshegyi híd átadó

2007. nyarán került megrendezésre a "Bringával a völgyhídon" elnevezésű rendezvény Melyen a nap végén a látványos tüzijáték elemekkel tarkított fény- és lasershow szórakoztatta az nézőközönséget. Cégünk végezte a teljes fénytechnikai kivitelezést. Részletes adatokat talál a show tecnikai fővállalkozójának az AVAdvice kft. weboldalán.

  I. Borsodi Megarock Fesztivál

Május utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre az 1. Borsodi Megarock Fesztivál és Motorostalálkozó.A 3 napos bulin 40 zenekar fog fellépni, köztük a Zorall, Depresszió, Machine Mouse, Rómeó vérzik, Remorse, Szeg, Abscence, Buttercup, Everwood, Angelus, Playback, Road, Infernal Metalcore System, Agregator, SugeraBugera, AB/CD, Dust 'N' Bones, stb.

   

 

  Body building verseny és Show

180 centiméter, 130 kilogramm és színtiszta izom. Magyarországon zsűrizett a testépítő világ legnagyobb egyénisége, a nyolcszoros Mr. Olympia, Ronnie Coleman. A BSN Magyar Testépítő Nagydíj versenyzői a világ legjobbja előtt mutathatták meg magukat. A világsztártól fél órán keresztül mindenki kérdezhetett, majd ő maga is megmutatta a közönségnek iszonyatos izmait

   
 
  Construma - Fermacell Stand

A hungexpo területén idén is megrendezésre került a CONSTRUMA.

A kiállító közt található az EXE cég egyik leányvállalata  a FERMACELL mely gipszrost lapok és azok kiegészítőit forgalmazza. Standjukat tettük még látványosabbá a FERMACELL cégembléma legkülönbözőbb helyre és színben történő vetítésével egy SGM Giotto Spot 400  CMY típusú intelligens lámpa segítségével, illetve  illeszkedve az eszközök szerelésénél alkalmazott szerszám "hangjához" a stand felett elhelyeztünk  egy nagy teljesítményű villanófényt mely a szerszám használatakor, fénnyel borítja be a standot és környezetét.

   
 
  Junkers Road-show

Budapesten a Műcsarnok mellet a felvonulási téren található április 9.- től 14.-ig a Junkers cég monumentális mobil bemutató terme. A komplexum áramellátását cégünk mobil, extra hangszigetelt Caterpillar típusú áramfejlesztői biztosítják a rendezvény teljes időtartama alatt. Napi 24 órában működő aggregátorok teszik lehetővé, hogy a kamionból épített standon minden, a vendégek, érdeklődők kényelmét és biztonságát szolgáló berendezés működjön.

Ide tartozik a teljesség igénye nélkül a  catering a világítás, valamint a nagy bemutatóterem teljes területén kellemes hőmérsékletet biztosító  klíma berendezés is. Mindezeken túl a látványosság este sem borul sötétségbe, hisz a nagy teljesítményű épületmegvilágítóknak és a dekorációs világításnak sem kell az áramot nélkülözniük aggregátorainknak köszönhetően. Az áramfejlesztésen túl a show-room Dózsa György út felöli oldalának megvilágítását  biztosító PAR 56 szóló lámpákat is cégünktől rendelték meg, valamint a nagyfeszültségű kábelek védelme érdekében, a LITEC  kábel taposóit is alkalmaztuk.

 

 

 

  Blade szórakozóhely

Szombaton a III. kerületben a Kolosi tér közelében lévő szórakozóhely teljes

áramellátását biztosítottuk mobil diesel áramfejlesztőnkkel.

A szórakozóhely, kétszintes és mind két szint fel van szerelve hang és fénytechnikával

valamint  vendégek kényelmét szolgáló számos bárpulttal

A komplett létesítmény árammal való ellátását beleértve a helyi hálózatra való

bekötést, délután 3 órától másnap reggel 7 óráig biztosítottuk.

 

 

 

  Műgyűjtők éjszakája

Fényfestészettel, hét kiállítás megnyitóval, három koncerttel, könyvdedikálással, borbemutatóval valamint éjfélig látható állandó és időszakos tárlatokkal várta 25 galériában az érdeklődőket 2007. február 15-én a harmadik alkalommal megrendezett Műgyűjtők éjszakáján a főváros galériás negyedébe.

A tavaly augusztusban indult, és egyre népszerűbb kezdeményezés célja, hogy a Falk Miksa utcában és környékén negyedévenként színes programokkal szolgáljanak a képzőművészet kedvelőinek és az azt megismerni vágyó nagyközönségnek. A feszített tempójú hétköznapokban még a műkedvelők programjai közé sem nagyon fér bele heti rendszerességgel egy-egy kiállítás megnyitó. Most egy este alatt egyszerre hét galériában nyílik tárlat, amely lehetőséget ad a gyűjtőknek az újonnan bemutatott alkotások közötti válogatásra. A nagyközönség pedig, az üzleteket végigjárva belekóstolhat a képzőművészet egy-egy szeletébe, eddig esetleg még nem látott stílusirányzatokba, amelyek között megtalálhatja a számára legérdekesebbet. Összesen 25 galéria és üzlet tart nyitva február 15-én éjfélig, a harmadik Műgyűjtők éjszakáján részt vesz a Kieselbach, valamint a Nagyházi Galéria és Aukciósház is. Az este kellemes hangulatát több érdekes kísérőprogram is színesíti.

A programsorozat egyszerre három kiállítás megnyitóval indul 17 órakor: Kunt Ernő dinamikát hordozó, nagyméretű táblaképeinek tárlatával, fe Lugossy László 70-es, 80-as évek béli alkotásaiból válogatott műveivel, valamint Frey Krisztián képíró kiállításával halálának 10. évfordulóján. Fél hatkor Schéner Mihály Inferno és ördögök című grafikáinak kiállítása alkalmából dedikálja könyvét. Hat órakor Télbúcsúztató tárlattal, karneváli hangulatú festményekkel várják az érdeklődőket, 18.30-kor pedig két művészt köszöntenek 60. születésnapjuk alkalmából: Birkás István festőt és Palotás József szobrászt. 19 órakor a világhírű Moholy-Nagy László és André Kertész alkotásaiból válogatott tárlat nyílik, míg este 8-kor egy kortárs festőművész: Nagy Barbara legújabb munkáit tekintheti meg a közönség. Ezúttal is több különleges kísérőprogrammal találkozhatnak február 15-én este a Falk Miksa utcán és környékén járók: 18.00 órától éjfélig a Neoneon csoport fényfestészeti kompozíciói láthatóak a Markó és a Falk Miksa utca sarkán a házak falára vetítve. André Kertész és Moholy-Nagy László alkotásai által ihletett, valamint egyéni munkák töltik majd be a házak többméteres homlokzatait. Este fél 8-kor a Falk Miksa utca 6-ban, a Haas Galéria előtt Fütyülök a télre címmel Novák István füttyművész, majd a "Daléria" - zenei tehetséggel is megáldott műkereskedőkből álló - társulata zenél. 21 órakor Közép-Európa legnagyobb régiségkereskedése, a Pintér Antik válik koncerthellyé, itt a jazz muzsika kedvelői számára kínálnak programot: a Grencso Bio Kollektív játszik.

Cégünk a fényfestéshez használt négy, darabonként 4kW-os PANI vetítők áramellátását biztosította hangszigetelt mobil diesel áramfejlesztővel a rendezvény közvetlen közelében. 

     
 
  Tetők- falak- homlokzatok Szakkiállítás
 
  Nagy Britmánia

A legújabb indierock pillanatkép a londoni klubélet után - a Puzzle az elmúlt két évben London szinte minden fontos klubjában és Liverpoolban is fellépett.

 

 


Patrícia és Fabricius a kifutón... kezdetét veszi 2007 legizgalmasabb kulturális programsorozata, a Nagy Brtimánia SUPERNOW...

 

 

 

A legifjabb londoni divatdiktátornő Nicola de Main - Madonna és Kylie Minogue kedvenc tervezőjének - divatbemutatója. Európai premier - London Fashion Week 2007 bemutató előtt!

 

 

 

Yonderboi - egy srác, aki elképesztő lemezeket csinál és hihetetlen karriert fut be külföldön. Magyarország legmaibb zenei exportőre újra hazai pályán.

 

 

 

Az egyik legizgalmasabb dolog, amit két fiú és két lány színpadon művelhet. A Ladytron háromször tölti meg egymás után a londoni Brixton Academy-t. Ez megy most. Elektropop.

 

 

 

 

Alan McGee az az ember, aki felfedezte az Oasist (meg előtte a Jesus And Mary Chaint, a Primal Screamet, a My Bloody Valentine-t és a House Of Love-ot), befuttatta a Hivest és menedzselte a Libertinest újra Budapesten!

 

 

Színpadtechnikai kivitelezőként voltunk jelen LITEC alumínium traverzekkel és hagyományos illetve modern intelligens fényvetőkkel-